×

Mi a Full-Stack SEO és mitől Prémium egy SEO ügynökség?

Főoldal >  SEO Blog

Csentes Zoltán, SEO szakértő
Csentes Zoltán, SEO szakértő

Az elmúlt 20 évben az online marketing minden területén megfordultam, minden hárombetűs területet kipróbáltam, végül a keresőoptimalizálás és webanalitika szakértője lettem.

A keresőoptimalizálás fontosságáról már sokat olvashattál, most viszont arról lesz szó, hogy ezt a szolgáltatást milyen minőségben érdemes választani. Rengeteg szabadúszó és ügynökség nyújt SEO-t, ebből a cikkből viszont megtudhatod mitől full-stack és prémium egy szolgáltatás.

Mi a Full-stack SEO szolgáltatás?

A "full-stack SEO szolgáltatás" kifejezés azt jelenti, hogy az adott SEO ügynökség vagy szakértő átfogó és teljes körű prémium szolgáltatást nyújt a keresőoptimalizálás területén. Ennek köszönhetően az ügyfél teljes körű és hatékony SEO megoldásokat kap, amivel a vállalkozás széles körű és hosszú távú sikerét segítjük elő a keresőmotorokban.

Mitől Prémium egy SEO ügynökség?

Szakértői csapat

Aki egy kicsit is képben van a keresőoptimalizálás fogalmával, az tudja, hogy ez egy rendkívül összetett, több területből (technikai, tartalmi, off-site, local, stb) álló folyamat. Minden területnek lehetnek szakértői, akik a legjobbak az adott szakterületen, de nagyon kevés olyan szakember van, aki minden területnek is a szakértője. A prémium SEO ügynökség egyik nagy előnye, hogy minden szakterületről rendelkezik szakértővel.

Profi fizetős eszközök

Egy SEO ügynökség olyan költséges prémium eszközöket vásárolhat meg, amit kevés szabadúszó engedhet meg magának. Ezek a programok pontosságban és megbízhatóságban is jobbak, az olcsóbb társaiknál. Ennek viszont megvan az ára. Ha csak a két legnagyobb eszközt nézzük (Semrush és Ahrefs), akkor máris 1000$ havi költségnél járunk, és ebben nincsenek benne az átlátható működéshez elengedhetetlen további eszközök.

Fizetős és ingyenes, profi SEO eszközök

Fizetős és ingyenes, profi SEO eszközök

Átláthatóság

Az AdOps Digital SEO ügynökség egyik legfontosabb elve az átláthatóság. Az egyik piaci előnyünk is abban rejlik, hogy a keresőoptimalizálás teljes folyamata átlátható és nyomon követhető az ügyfél számára.

Miután elkészül az első audit, minden ügyfél egy komplett SEO stratégiát kap, benne az elvégzendő feladatokkal és a becsült időigénnyel. Így már az első hónapban látja az ügyfél mire és várhatóan mennyi idő fog kelleni.

Nyomon követhetőség

A riportolás és a nyomon követhetőség szintén nagyon sok szolgáltatónál hiányzik, vagy hiányos. Mi például egyedi Prémium SEO Dashboardot biztosítunk minden ügyfelünk számára, már az első hónaptól kezdve, amin egyértelműen nyomon követhető a SEO munka eredménye. És ez igaz a linképítésre is!

Prémium SEO Dashboard

Prémium SEO Dashboard

Rendelkezésre állás és kommunikáció

Egy prémium SEO ügynökségnek éjjel nappal rendelkezésre kell állnia meglévő és új ügyfelek számára egyaránt! Nem történhet meg például, hogy egy ügyfél nem kap választ – vagy legalább visszajelzést – a kérdésére egy órán belül.

A Full-stack működéshez elengedhetetlen egy projekt menedzsment eszköz, ahol a feladatok nyomon követése és a kommunikáció zajlik. Ebben az eszközben kommunikál a SEO ügynökség, az ügyfél és a fejlesztőcsapat, így nincs elveszett levél.

ClickUp projekt menedzsment eszköz

ClickUp projekt menedzsment eszköz

Oktatás, továbbképzés

A keresőoptimalizálást folyamatosan változó környezetben kell végeznünk. Az algoritmus frissítések jönnek-mennek, és akinek nincsenek naprakész információi, azok versenyhátrányba kerülnek. Nagyon fontos ezért a napi hírek és fórumok rendszeres nyomon követése. Egy ügynökségnél - több szem többet lát alapon - sokkal gyorsabban terjednek a szakmai hírek. Gondoljunk bele, hogy egy egyszemélyes vállalkozónak, aki egyedül visz mindent, mennyi ideje marad naprakészen tartani a tudását?

Arról nem beszélve, hogy egy SEO ügynökség jellemzően foglalkozik SEO oktatással is, aminek a megtartásához elengedhetetlen a naprakész tudás.

Hasznosnak találtad? Oszd meg mással is:

Ez is érdekelhet:

Szólj hozzá:

Nézz körül SEO / PPC és Analitika ajánlataink között!

Havidíjas SEO és PPC ajánlatok Kis- és Középvállalkozások számára.

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS    HIRDETÉSKEZELÉS    ANALITIKA

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevélre feliratkozóknak heti rendszerességgel küldjük meg a legfrissebb SEO híreket, cikkeket és újdonságokat.