SEO szakértő / Analytics szakértő

Csentes Zoltán

SEO szakértő és Analytics szakember

Az elmúlt 15 év alatt az online digital marketing szinte minden területén dolgoztam már. Online pályafutásomat az Extrém Digital webáruháznál kezdtem, ahol az eltöltött 2 évem alatt megismertem a webáruházak működését és azokat a trükköket, amikkel sikeressé lehet tenni egy webshopot.

Pályám során megfordultam az online sales house területen (CEMP - Index.hu - 6 év, RTime - RTL Klub - 3 év), de megjártam az ügynökségi oldalt is (Kirowski és Omnicom Media Group - 4 év).

Rengeteg "hárombetűs" területen szereztem tapasztalatot (PPC/SEO/PRG/SEM), de a fő szakterületem jelenleg a keresőoptimalizálás és az analitika.

Az ügynökségi munkám során olyan nagy cégekkel dolgozhattam, mint a Renault, Nissan, UPC, K&H, McDonalds.Szolgáltatások:


SEO Audit

A FULL SEO Audit egy teljes értékű SEO elemzést foglal magában, amit több fizetős szoftver adatai és sok éves SEO tapasztalat alapján készítek. Az audit az oldal állapotától függően 40+ oldalból áll, és elkészítéséhez legalább 8 munkaórára van szükségem. Részletek itt.

Havidíjas SEO szolgáltatás

A havidíjas SEO szolgáltatás tartalmát, mindig az ügyfél egyedi igényeihez mérve alakítom ki, a leendő ügyfeleknek szóló kérdőív válaszai alapján. Általában három csomagot javasolok az ügyfeleknek, amik árban és szolgáltatásban különböznek. A havidíjas SEO szolgáltatásról bővebben itt olvashat.

SEO szövegírás

A szövegírás a SEO egyik legfontosabb eszköze. A keresési igényt teljes mértékben kielégítő, jó minőségű, szerkezetű és mennyiségű, továbbá megfelelő kulcsszóra optimalizált szöveget írni csak olyan személy tud, aki átlátja az oldal tematikáját, organikus teljesítményét és elvégezte a kulcsszókutatást. Bővebben itt.

Google Analytics Audit

Az analitika audit során egy közel 80 pontos checklist alapján nézem át a teljes Google Analytics beállítást, az implementációtól kezdve, a konfiguráción át, egészen a legapróbb beállításokig. Az auditról bővebb információt itt olvashat.

Google Analytics beállítás

A beállítás során az auditban megfogalmazott hibák javítását, a weboldal mérésének teljes beállítását végzem el az alap méréstől kezdve az advanced beállításokig. A beállítás természetesen magában foglalja Google Tag Manager implementálását és beállítását is. Az analitika beállítás tartalmáról itt olvashat bővebben.

Webshop beállítás

Webáruházat indítani már bárki tud, de sikeres csak akkor lesz, ha megfelelően mérjük és szegmentáljuk a keletkező adatokat. Shopify, Shoprenter, WooCommerce beállítás, optimalizálás, analitika, webáruáz kezelés és Webshop SEO.

Elérhetőségeim

Hungary, Budapest
Simon Bolivár sétány 9.

admin@ad-ops.hu

Szeretne INGYENES SEO auditot?

Adja meg weboldala elérhetőségét, és INGYEN készítek egy gyors SEO auditot Önnek! A SEO audit a legsúlyosabb hibákat fogja tartalmazni, de nem helyettesíti a teljes SEO audit szolgáltatást.

* A kellő hozzáférések hiányában ez az audit csak korlátozott elemeket vizsgál. Az auditokat érkezési sorrendben készítem és fenntartom a jogot az elutasításra.