×

SEO szakértő / Analytics szakember - Csentes Zoltán

Csentes Zoltán SEO szakértő és Google Analytics szakember 20 éves online digital tapasztalattal és referenciával.

Csentes Zoltán

SEO szakértő és Analytics szakember

                    

Az elmúlt 20 év alatt az online digital marketing szinte minden területén dolgoztam már. Online pályafutásomat 2004-ben az Extrém Digital webáruháznál kezdtem, ahol az eltöltött 2 évem alatt megismertem a webáruházak működését és azokat a trükköket, amikkel sikeressé lehet tenni egy webshopot.

Pályám során megfordultam az online sales house területen (CEMP - Index.hu - 6 év, RTime - RTL Klub - 3 év), de megjártam az ügynökségi oldalt is (Kirowski és Omnicom Media Group - 4 év).

Rengeteg "hárombetűs" területen szereztem tapasztalatot (PPC/SEO/PRG/SEM), de a fő szakterületem jelenleg a keresőoptimalizálás, az analitika és a PPC.

Az ügynökségi munkám során olyan nagy cégekkel dolgozhattam, mint a Renault, Nissan, UPC, K&H, McDonalds.

Csentes Zoltán SEO szakértő, az AdOps Digital alapítója


Szolgáltatások:


SEO Audit

Az országban egyedülálló, teljes értékű SEO elemzést nyújtok, amit több fizetős szoftver adatai és sok éves SEO tapasztalat alapján készítek. Az audit az oldal állapotától függően 50+ oldalból áll, és elkészítéséhez legalább 8 munkaórára van szükségem. Részletek itt.

Havidíjas SEO szolgáltatás

A havidíjas SEO szolgáltatás tartalmát, mindig az audit alapján készült SEO roadmap segítségével alakítom ki. A havi szolgáltatás minden lépése a közösen használt prjektmenedzsment eszközben követhető nyomon. A havidíjas SEO szolgáltatásról bővebben itt olvashatsz.

Linképítés

Prémium linképítés szolgáltatásunk során kizárólag minőségi hazai oldalakra építünk linkeket. Az összes nagy hazai sales house-al kapcsolatban vagyunk. A linképítés szolgáltatásról bővebben itt olvashatsz.

SEO Dashboard

Szintén egyedülálló szolgáltatásunk a SEO Dashboard, amivel könnyedén nyomon követheted weboldalad és versenytársaid organikus eredményét egyetlen online felületen. A SEO Dashboard szolgáltatásról bővebben itt olvashatsz.

Google Ads, Facebook és TikTok hirdetéskezelés (PPC)

Tapasztalt szakember csapatommal a legújabb adatvezérelt módszerekkel és analitikai háttérrel biztosítjuk a hirdetési kampányok hatékonyságát. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk Google Ads, FB és TikTok hirdetések kezelésében. A hirdetéskezelésről bővebb információt itt találsz.

Piwik / Google Analytics Audit / Beállítás

Az analitika audit során egy közel 80 pontos checklist alapján nézem át a teljes Piwik vagy Google Analytics beállítást, az implementációtól kezdve, a konfiguráción át, egészen a legapróbb beállításokig. Az auditról bővebb információt itt olvashatsz.

A beállítás során az auditban megfogalmazott hibák javítását, a weboldal mérésének teljes beállítását végzem el az alap méréstől kezdve az advanced beállításokig. A beállítás természetesen magában foglalja Google Tag Manager implementálását és beállítását is.

Webshop marketing

Egy kézben visszük a webáruházad teljes marketingjét! Webáruház indítás, költöztetés, beállítás és konverzió optimalizálás. Shopify, UNAS, Shoprenter, WooCommerce beállítás, optimalizálás, analitika, webáruáz kezelés és Webshop SEO.


Tanulmányok:


Gábor Dénes Főiskola

Informatikus Mérnök diploma


Korábbi munkahelyek:


Omnicom Media Group

AdOps és SEO manager (2017-2020)

RTL Magyarország

AdOps és kampánymenedzser (2014 - 2017)

Index.hu Zrt

Online Sales Support (2008 - 2014)

Kirowski

Tester, content manager (2007 - 2008)

Extreme Digital (EMAG)

Webshop manager (2004 - 2006)


Referenciák:

Az OMG ügynökségből kiválva, szabadúszó SEO szakértőként tevékenykedtem sokáig, majd 2023-ban megalapítottam saját SEO ügynökségemet. Ez idő alatt nagyon sok SEO projektben vettem részt. Néhány izgalmasabb SEO esettanulmányt itt olvashatsz.

Nézz körül SEO és PPC ajánlataink között!

Havidíjas SEO és PPC ajánlatok Kis- és Középvállalkozások számára.

HAVIDÍJAS SEO AJÁNLATOK    PPC AJÁNLATOK