×

Unas - A bérelhető webáruház rendszer

Csentes Zoltán    2023-09-19

Főoldal> SEO szótár

Csentes Zoltán, SEO szakértő
Csentes Zoltán, SEO szakértő

Az elmúlt 20 évben az online marketing minden területén megfordultam, minden hárombetűs területet kipróbáltam, végül a keresőoptimalizálás és webanalitika szakértője lettem.

Mi az UNAS?

Az UNAS egy bérelhető webáruház rendszer, amely teljes körű megoldást biztosít egy webáruház indításához és fenntartásához. Ez a rendszer magában foglal mindent, ami szükséges a webáruház technikai hátterétől az adminisztrációs felületekig és a beépített marketing funkciókig.

A Prémium csomag, amely kedvező áron elérhető, további integrációs lehetőségeket is kínál, például kapcsolódást kereskedelmi platformokhoz, számlázási rendszerekhez és teljesítési szolgáltatókhoz. Ez különösen hasznos lehet a vállalkozók számára.

Az UNAS nemcsak technikai támogatást és ügyfélszolgálatot biztosít a kezdő vállalkozásoknak, hanem a havidíj tartalmazza a különböző fejlesztéseket is.

Hogyan működik?

Az UNAS egy professzionális CMS platform, amely számos hasznos funkciót kínál. Ezek közül könnyedén választhatjuk ki azokat, amelyek a legfontosabbak számunkra.

Arról nem is beszélve, hogy nem kell lemondanunk az egyedi arculatunkról, és nem szükséges megszakítanunk a megszokott eszközeinket és partnerkapcsolatainkat, mivel az UNAS minden webáruháza reszponzív, mobilbarát és modern megjelenésű.

Rendkívül fontos, hogy a kezelőfelület átlátható és praktikus, így maximálisan segíti a webshop üzemeltetését.

Előnyei

Egy saját webáruház kiépítése időigényes és költséges folyamat, az optimális működéshez azonban elengedhetetlen, hogy a kezdetektől fogva tisztában legyünk a jövőbeli funkciók szükségességével.

Megfizethető ár

A bérlési lehetőség gazdaságos, miközben rugalmas is.

Technikai háttér

A technikai háttér fejlesztésének terhe nem hárul ránk. A bérelt webáruház biztonságos, sajátos arculattal rendelkezik, könnyen kezelhető és számos beépített funkciót kínál.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben bármilyen problémánk adódna, úgy az ügyfélszolgálathoz tudunk tanácsért fordulni.

Sok funkció

Az UNAS webáruház egyik előnye a rengeteg funkció és beállítási lehetőség, ami a hátrányát is jelentheti. A számos rendelkezésre álló funkció megismerése és hatékony kihasználása ugyanis időt igényel.

Annak ellenére, hogy ezeket a funkciókat könnyen be lehet illeszteni a rendszerbe, akár később is ha majd szükség lesz rájuk, a kezdők számára elsőre ijesztő lehet.

Ezekben a cikkekben olvashatsz még róla:

Hasznosnak találtad? Oszd meg mással is:

Nézz körül SEO / PPC és Analitika ajánlataink között!

Havidíjas SEO és PPC ajánlatok Kis- és Középvállalkozások számára.

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS    HIRDETÉSKEZELÉS    ANALITIKA

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevélre feliratkozóknak heti rendszerességgel küldjük meg a legfrissebb SEO híreket, cikkeket és újdonságokat.