×

Shoprenter - A gyors webáruház létrehozása!

Csentes Zoltán    2023-08-23

Főoldal >  SEO szótár

Csentes Zoltán, SEO szakértő
Csentes Zoltán, SEO szakértő

Az elmúlt 20 évben az online marketing minden területén megfordultam, minden hárombetűs területet kipróbáltam, végül a keresőoptimalizálás és webanalitika szakértője lettem.

Mi a Shoprenter?

A Shoprenteregy webáruház motor, amelyet kifejezetten a vállalkozók és kereskedők számára terveztek, hogy könnyen és gyorsan hozzanak létre online áruházakat. Kiemelkedik rugalmasságával, felhasználóbarát kezelőfelületével és széleskörű integrációs lehetőségeivel.

Mivel a shoprenter motor technikai problémái miatt egy idő után nem tud az oldal már továbbfejlődni, ezért szoktuk inkább az UNAS-t ajánlani ügyfeleink számára, ha organikus eredmény növekedést szeretnének elérni.

Előnyei

  • A külső alkalmazások egyszerűen telepíthetőek
  • Az érdeklődőknek folyamatos oktatás
  • Ügyféltámogatás

Jellemzői

Felhasználóbarát kezelőfelület

A Shoprenter platformja egyszerű és intuitív, ami lehetővé teszi még a kevésbé technikailag jártas felhasználók számára is, hogy könnyen navigáljanak és saját webáruházat hozzanak létre. Arról nem is beszélve, hogy SEObarát és könnyen optimalizálható a tartalom.

Integrációs lehetőségek

A Shoprenter rengeteg külső alkalmazással és szolgáltatással integrálható, amelyek megkönnyítik a készletek kezelését, fizetési módokat, marketing eszközöket és sok mást.

Költséghatékony webáruház rendszer

Ennek a rendszernek az egyik nagy előnye, hogy nincs szükség saját webshop motort vásárolni vagy fejleszteni, aminek köszönhetően ez egy nagyon költséghatékony megoldás.

Saját tárhely nincs szerverbérlés

Amennyiben a Shoprenter motort választod webáruházad létrehozásához, nem kell szerverbérléssel vagy egy rendszergazda fenntartásának a díjával foglalkoznod. A Shoprenter saját megbízható szerverén tárolja és őrzi webáruházad hostingját, amelyet napi 24 órában felügyelnek és biztonsági mentéseket is készítenek róla.

Ezekben a cikkekben olvashatsz még róla:

Hasznosnak találtad? Oszd meg mással is:

Nézz körül SEO / PPC és Analitika ajánlataink között!

Havidíjas SEO és PPC ajánlatok Kis- és Középvállalkozások számára.

HAVIDÍJAS SEO AJÁNLATOK    PPC AJÁNLATOK    GA4 ANALITIKA BEÁLLÍTÁS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevélre feliratkozóknak heti rendszerességgel küldjük meg a legfrissebb SEO híreket, cikkeket és újdonságokat.