×

Linkedin - A professzionális kapcsolatépítő

Csentes Zoltán    2023-08-18

Főoldal >  SEO szótár

Csentes Zoltán, SEO szakértő
Csentes Zoltán, SEO szakértő

Az elmúlt 20 évben az online marketing minden területén megfordultam, minden hárombetűs területet kipróbáltam, végül a keresőoptimalizálás és webanalitika szakértője lettem.

Mi a Linkedin?

A Linkedin a világ legnagyobb üzleti és szakmai közösségi oldala. Bár sokan az üzleti világ Facebookjaként emlegetik, két alapvető különbség van: míg a Facebook a szórakoztatást helyezi előtérbe, a Linkedin elsősorban a karrierfejlesztésre, személyes szakmai márka kialakítására és üzleti kapcsolatépítésre koncentrál.

A tagok itt saját szakmai tapasztalataikat, gyakran önéletrajzszerű formában mutatják be. Ezt a platformot 2016-ban megvásárolta a Microsoft.

Mennyire elterjedt?

A platform ma már 23 nyelvet támogat és több mint 200 országban érhető el. A legaktívabb felhasználók az USA-ból, Indiából, Nagy-Britanniából és Kanadából csatlakoznak.

Hányan használják?

A felhasználók száma megközelíti az 590 milliót, melyből 56% férfi és 44% nő. Több mint 800 ezer magyar felhasználója is van a platformnak. Bár a Linkedin nem támogatja hivatalosan a magyar nyelvet, a magyar csoportokban és a hírfolyamodban gond nélkül beszélhetsz magyarul.

Mire alkalmazható?

  • Kapcsolatépítés (üzleti, szakmai)
  • Karrierépítés
  • Álláskeresés

Miért válasszuk a Linkedint?

A Linkedin nem csak egy egyszerű közösségi oldal. Ezen a platformon a munkaadók és munkavállalók kölcsönös előnyökkel találkozhatnak egymással. A platformon való aktív jelenlét és kapcsolatépítés megnövelheti az üzleti és karrierlehetőségeket.

Ezekben a cikkekben olvashatsz még róla:

Hasznosnak találtad? Oszd meg mással is:

Nézz körül SEO / PPC és Analitika ajánlataink között!

Havidíjas SEO és PPC ajánlatok Kis- és Középvállalkozások számára.

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS    HIRDETÉSKEZELÉS    ANALITIKA

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevélre feliratkozóknak heti rendszerességgel küldjük meg a legfrissebb SEO híreket, cikkeket és újdonságokat.