Mi a Bing

A Bing a Microsoft saját fejlesztésű keresőmotorja, ami versenytársa a Google keresőjének a nyugati piacon.

A Bing a világ harmadik leggyakrabban használt keresőmotorja a Google, és a Kínai Baidu után! 

A Bing szintén rendelkezik képkeresővel és térképes szolgáltatással, hasonlóan mint a Google, és állítólagosan 90%-ban mesterséges intelligencián alapszik.

 

A Bing és a Google közötti különbség

A Google-nek egy egyszerű fehér háttere van középen egy kereső sávval, illetve néhány alapvető funkciót kínáló gombból áll. 

Ezzel ellentétben a Bing háttere látványos, keresősávja pedig nem középre került. A Bing kezdőlapján egyes elemeket  el is lehet tüntetni.

 

Pontosság a Google és a Bing között

Alapjában véve nincs nagy különbség a két kereső között, viszont ha hircikket, vagy a legfrissebb információk után keresünk, akkor a Bing nem a legfrissebb találatot részesíti előnyben.

A Google ezzel szemben mindig igyekszik a legfrissebb találatokat az első helyre emelni!


Bing a mobilon

A Google-hoz hasonlóan a Bing is biztosítja keresőszolgáltatását mobiltelefonokra, ami Android és IOS készülékeken is igénybe lehet venni. 

A Binget lehet használni keresésre, de tartalmaz néhány plussz funkciót is:

  • NFU: Ha rendelkezel szabadidővel és szeretnéd elfoglalni magad, akkor ez a funkció játékokat és kérdőíveket biztosít a számodra. 
  • GAS: Ez a funkció felsorolja  számodra a közeledben lévő  benzinkutakat és üzemanyag árakat.
  • NEAR ME: Ez a funkció a telefon GPS-e segítségével listázza a közeledben lévő látnivalókat, és azokat az éttermeket amelyek jó értékelést kaptak.

Ezekben a cikkekben olvashatsz még róla:

Hasznosnak találtad? Oszd meg mással is:

Kérjen INGYENES SEO auditot

Adja meg weboldala elérhetőségét, és INGYEN készítek egy gyors SEO auditot Önnek! A SEO audit a legsúlyosabb hibákat fogja tartalmazni, de nem helyettesíti a teljes SEO audit szolgáltatást.

* A kellő hozzáférések hiányában ez az audit csak korlátozott elemeket vizsgál. Az auditokat érkezési sorrendben készítem és fenntartom a jogot az elutasításra.