SEO audit, technikai SEO audit

Csentes Zoltán    2023-01-17
elolvasom

Főoldal > SEO > SEO Audit

A Technikai SEO Audit egy teljes értékű SEO elemzést foglal magában, amit több fizetős szoftver adatai és sok éves SEO tapasztalat alapján készítek. Az audit az oldal állapotától függően 50+ oldalból áll, és elkészítéséhez legalább 8 munkaórára van szükségem.

Figyelem: Ez az audit nem egy szoftver által kiköpött pdf, hanem az összes, jelenleg érvényes SEO ajánlás mentén készült, az országban páratlan szakmai anyag!

Egy ilyen audit elkészítéséhez hozzáférésre van szükségem a weboldal Search Console fiókjához, Google Analytics fiókjához és bizonyos esetekben az elemzést készítő szoftvereknek is hozzáférést kell biztosítani.

A Technikai SEO AUDIT tartalma:


Technikai SEO elemzés, On-Site optimalizáció

A technikai elemzés során több eszközzel feltérképezem az oldalt és feltárom azokat a technikai hibákat, amik negatív hatással lehetnek az oldal organikus teljesítményére. A vizsgálat kiterjed: feltérképezhetőség, oldalstruktúra, biztonság, belső-külső linkelés, sebseség és on-page elemek vizsgálatára. A vizsgált elemekről bővebben itt olvashat: SEO ellenőrző lista

Backlink profil elemzés

A backlink profil vizsgálata során a domainre mutató linkek számát és minőségét vizsgáljuk. Meghatározzuk az oldal backlink profiljának erősségét a Magyar piachoz viszonyítva, feltárjuk az esetlegesen spam, pbn hálózatokat, káros jellegű hivatkozásokat és negatív SEO tevékenységeket.

Organikus versenytárs elemzés

Az organikus versenytárselemzés során sokszok kiderül, hogy valójában teljesen más versenytársakkal kell számolni az organikus keresésekben, mit akiket eddig hittünk versenytársnak. Az elemzés során meghatározzuk a valós versenytársakat, mik az aktuális organikus kulcsszavak teljesítménye versenytársakhoz képest és összehasonlítjuk a versenytársak backlink profiljait.

Organikus teljesítmény

Az organikus teljesítmény vizsgálata során derül ki sokszor, hogy nagyon fontos és releváns kulcsszóra sehol se jön az oldal. Az organikus teljesítmény vizsgálata során megnézzük, hogy az oldal milyen branded és non-branded kulcsszavakra, milyen pozícióra jön. Hogyan alakult ez a teljesítmény az elmúlt időszakban, mik a legtöbb kattintást és megjelenést hozzó kulcsszavak.

Az elkészült auditot lehetőségeim szerint egy 1,5-2 órás online prezentáció során mutatom be, ahol átbeszéljük az eredményeket, feladatokat és lehetőségeket. Az auditothoz tartozó teljes hibalistát természetesen emailben is elküldöm.

A SEO Audit ára:


A SEO audit ára változó. Ez egyrészt függ attól, hogy mekkora oldalról beszélünk, de függ attól is, hogy egyedi fejlesztésű vagy bérelt motoron fut. Egy általam készített SEO audit ára 160.000 Ft-tól 240.000 Ft-ig terjed, de amennyiben az audit után rendszeres SEO szolgáltatást rendel tőlem, az audit árát jóváírom, tehát az audit ingyen van!

Kérjen ajánlatot Technikai SEO auditra

Most induló, vagy meglévő weboldaláról szeretne kapni egy átfogó, teljes értékű képet?
Kíváncsi a versenytársakra és hogy hol tartanak a keresőoptimalizálásban? Kérjen ajánlatot egy teljes értékű SEO auditra és ismerje meg a weboldala hibáit és az organikus versenytársait.