Havidíjas SEO szolgáltatás

Csentes Zoltán    2023-01-18
elolvasom

Főoldal > SEO > Havidíjas SEO

Keresőoptimalizálással foglalkozni csak akkor van értelme, ha azt hosszú távon vállalja az ember és ez idő alatt rendelkezésére áll egy fejlesztő. Tisztességes és hozzáértő SEO szakértő ezért minimum 3-6 hónapra ad ajánlatot egy munkára.

Természetesen a havi szolgáltatás bármikor felmondható, de 1-2 hónapon belül senki se várjon látványos eredményt!

Már csak azért sem, mert a szolgáltatás első hónapjaiban az oldal technikai hibáit fogjuk javítani a fejlesztővel. Hangsúlyozom, White Hat SEO eredményről beszélek, tehát tisztességes SEO munkáról, ami később nem fog böntetést eredményezni.

Havidíjas SEO szolgáltatás tartalma:

A havi díjas SEO szolgáltatás tartalmát, mindig az ügyfél egyedi igényeihez mérve alakítom ki, a leendő ügyfeleknek szóló kérdőív válaszai alapján. Általában három csomagot javasolok az ügyfeleknek, amik árban és szolgáltatásban különböznek. A havidíjas SEO szolgáltatások a következőket tartalmazhatják:

Technikai SEO

Ezt a pontot az összes havidíjas csomag tartalmazza. SEO eredmény csak akkor érhető el, ha a weboldal technikailag rendben van, megfelelően indexelhető és minden tekintetben megfelel a keresőoptimalizálás alapvető technikai feltételeinek.

Kulcsszókutatás

Szintén egy nélkülözhetetlen pontja a SEO-nak. Tudnunk kell, hogy milyen kulcsszavakra kell optimalizálnunk az oldalakat. A kulcsszókutatás során meghatározzuk azokat a branded és non-branded kulcsszavakat, amikkel a legmagasabb organikus forgalmat érhetjük el. A kulcsszókutatás a SEO egy visszatérő eleme, mert nem csak induláskor, hanem minden új tartalom optimalizálásához kelleni fog.

On-Site optimalizáció

Az On-page optimalizáció a keresőoptimalizálás azon pontja, amikor a weboldal tartalmát a keresési szándékra és a megfelelő kulcsszavakra optimalizáljuk. A tartalomfejlesztés rengeteg elemre kiterjed, title, description, headingek és kép optimalizálás, de a belső és külső linkek és a UX is fontos szempont.

SEO Szövegírás

Ki más tudná a legjobban megírni a szöveget, mint az a SEO szakértő, aki alapból az oldal keresőoptimalizálását végzi. Ő az, aki ismeri az oldal felépítését, meglévő tartalmát, tematikáját és a legfontosabb kulcsszavait. Éppen ezért a SEO szolgáltatás keretében én fel szoktam ajánlani a szövegírást is, mert ha egy ember tart kézben mindent, akkor sokkal eredményesebb írások készülhetnek.

Linképítés

Az On-site optimalizáció mellett a másik legfontosabb SEO eszköz amivel eredményt lehet elérni az a linképítés. Ha az oldal technikailag már rendben, a tartalom kulcsszóra optimalizált, akkor egy dolog határozhatja még meg az oldalunk keresőbeli helyezését, a rá mutató linkek száma és minősége.

Local SEO

A legtöbb weboldal üzlettel, címmel rendelkező vállalkozás számára készül. Ahol van fizikai cím, szolgáltatási terület, ott van lehetőség a helyi keresésekre optimalizálni. Ha szeretne az üzletével például Google Mapson megjelenni, akkor foglalkozni kell a Google MyBusiness fiókkal és a local SEO-val.

Negyedéves SEO Audit

Ahhoz, hogy mérni tudjuk a SEO eredményeket, legalább negyedévente ajánlott egy teljes SEO auditot készíteni, amit igény esetén le is prezentálok. (Budapesten) Ilyenkor az elmúlt negyedév eredményeit vizsgáljuk a meghatározott KPI-ok alapján, és a versenytársak organikus jelenlétét is átnézzük.

Pozíció figyelés / Versenytárs figyelés

A kulcsszókutatás során közösen meghatározott kulcsszavak organikus teljesítményét folyamatosan monitorozzuk az erre meghatározott eszközben. A pozíciófigyelés az első kulcsszókutatás során kerül rögzítésre és alapját képezi a negyedéves auditoknak. A számunkra fontos branded és non-branded kulcsszavak követésével egyidőben a versenytársak pozícióját is folyamatosan követjük.

Kérjen havidíjas SEO szolgáltatást

Amennyiben komolyan gondolja a keresőoptimalizálást, kérjen egyedi ajánlatot havidíjas, teljeskörű SEO szolgáltatásra. A weboldala vizsgálata után emailben fogom küldeni Önnek az árajánlatot.