seo szolgáltatások

Miért fontos a SEO?

Vásárlót hoz

A Google-ből érkező kereső nagyobb eséllyel lesz vásárló, mint aki hirdetésre kattintva jön az oldalra.

Hosszútávú előny

A kereső első találatai közé bejutni hosszú és nehéz feladat. Éppen ezért a versenytársakkal szemben hosszútávú versenyelőnyt jelent!

Költséghatékony

A SEO hosszútávon a leg költséghatékonyabb marketing eszköz, ami akkor is hozza a vásárlókat, amikor nem fut hirdetése!

Olcsóbban hirdethet

Egy keresőre optimalizált oldalon a látogatók több időt töltenek, megtalálják amit keresnek. Ugyanezek a szempontok fontos minőségi mutatók a PPC platformoknál is (Google, Facebook). A SEO-nak köszönhetően csökkenthetők a hirdetési költségek és javítható a hirdetési pozíció is.

Ha választania kell SEO és PPC között, akkor ajánlom figyelmébe a SEO vs. PPC posztomat, ahol részletesen bemutatom a két keresőmarketing eszköz előnyeit, hátrányait.

Neked kell a SEO, ha:

Hosszú távú befektetést szeretnél

Kereső optimalizálásban csak hosszú távban érdemes gondolkozni.A látványos eredményhez legalább egy év kell!

Lesz embered, aki segít

A keresőoptimalizálás elkezdéséhez legalább egy, csak erre a feladatra dedikált szakember, fejlesztő kell, aki elvégzi a SEO szakértő által kért javításokat.

Fontos számodra a brand

Egy olyan brandet szeretnél felépíteni, ami hosszú távon fontos számodra és a vásárlóid számára.

Más csatornákra is áldozol

Nem csak a SEO-tól várod a teljes forgalmadat. A SEO a keresőmarketingnek csak az egyik ága. Igazi eredményt akkor érsz el, ha megtámogatod más csatornákkal is, pl. ppc.

Neked nem kell a SEO, ha:

Nincs saját domained

Ha ingyenes tárhely szolgáltatón van az oldalad egy subdomainen, akkor nincs értelme SEO-ra költened.

Rövid távú kampány oldalad van

Ha az oldalad egy ideiglenes, rövid élettartamú kampányoldal, akkor szintén nincs sok értelme hosszú távú kereső optimalizálásban gondolkodnod.

Azonnal akarsz eredményt

Egyik napról a másikra - tisztességes módon, hosszútávra - nem leszel a kereső első helyén! Ha azonnal szeretnél első lenni, akkor PPC a barátod.

Nem fontos számodra a tartalom fejlesztése

A sikeres SEO alapja a folyamatos, megfelelő stratégia mentén végrehajtott tartalomfejlesztés. Ha nincs erre embered, inkább engedd el.

INGYENES SEO Audit

Az ingyenes SEO Audit a belépő ügyfeleknek szóló Mini SEO Auditot tartalmaz. Az Audit teljesen ingyenes, Önnek csak a weboldala címét kell megadnia, és az auditot emailben küldöm. Igény esetén az audit tartalmát és a felmerült kérdéseket akár Skype-on keresztül is átbeszéljük.

Az ingyenes audit lényege, hogy Ön kapjon egy általános képet a weboldala jelenlegi technikai állapotáról, megismerje milyen hibák akadályozzák az oldalt a jobb organikus teljesítmény elérésében.

Felhívom a figyelmet, hogy az ingyenes SEO audit nem helyettesíti a teljes SEO audit szolgáltatást. A kellő hozzáférések hiányában ez az audit csak korlátozott elemeket vizsgál. Az auditokat érkezési sorrendben készítem és fenntartom a jogot az elutasításra.

Szeretne INGYENES SEO auditot?

Adja meg weboldala elérhetőségét, és INGYEN készítek egy gyors SEO auditot Önnek! A SEO audit a legsúlyosabb hibákat fogja tartalmazni, de nem helyettesíti a teljes SEO audit szolgáltatást.

* A kellő hozzáférések hiányában ez az audit csak korlátozott elemeket vizsgál. Az auditokat érkezési sorrendben készítem és fenntartom a jogot az elutasításra.

FULL SEO Audit

A FULL SEO Audit egy teljes értékű SEO elemzést foglal magában, amit több fizetős szoftver adatai és sok éves SEO tapasztalat alapján készítek. Az audit az oldal állapotától függően 40+ oldalból áll, és elkészítéséhez legalább 8 munkaórára van szükségem.

Egy ilyen audit elkészítéséhez hozzáférésre van szükségem a weboldal Search Console fiókjához, Google Analytics fiókjához és bizonyos esetekben az elemzést készítő szoftvereknek is hozzáférést kell biztosítani.

A FULL SEO AUDIT tartalma:

Technikai SEO elemzés, On-Site optimalizáció

A technikai elemzés során több eszközzel feltérképezem az oldalt és feltárom azokat a technikai hibákat, amik negatív hatással lehetnek az oldal organikus teljesítményére. A vizsgálat kiterjed: feltérképezhetőség, oldalstruktúra, biztonság, belső-külső linkelés, sebseség és on-page elemek vizsgálatára. A vizsgált elemekről bővebben itt olvashat: SEO ellenőrző lista

Backlink profil elemzés

A backlink profil vizsgálata során a domainre mutató linkek számát és minőségét vizsgáljuk. Meghatározzuk az oldal backlink profiljának erősségét a Magyar piachoz viszonyítva, feltárjuk az esetlegesen spam és káros jellegű hivatkozásokat és negatív SEO tevékenységeket.

Organikus versenytárs elemzés

Az organikus versenytárselemzés során sokszok kiderül, hogy valójában teljesen más versenytársakkal kell számolni az organikus keresésekben, mit akiket eddig hittünk versenytársnak. Az elemzés során meghatározzuk a valós versenytársakat, mik az aktuális organikus kulcsszavak teljesítménye versenytársakhoz képest és összehasonlítjuk a versenytársak backlink profiljait.

Organikus teljesítmény

Az organikus teljesítmény vizsgálata során derül ki sokszor, hogy nagyon fontos és releváns kulcsszóra sehol se jön az oldal. Az organikus teljesítmény vizsgálata során megnézzük, hogy az oldal milyen branded és non-branded kulcsszavakra, milyen pozícióra jön. Hogyan alakult ez a teljesítmény az elmúlt időszakban, mik a legtöbb kattintást és megjelenést hozzó kulcsszavak.

Az elkészült auditot lehetőségeim szerint egy 1,5-2 órás személyes prezentáció során mutatom be, ahol átbeszéljük az eredményeket, feladatokat és lehetőségeket. Nem budapesti megrendelés, vagy egyéb igény esetén a prezentáció Skype-on keresztül történik. Az auditot természetesen emailben is elküldöm.

Kérjen TELJES SEO auditot

Most induló, vagy meglévő weboldaláról szeretne kapni egy átfogó, teljes értékű képet?
Kérjen ajánlatot teljes SEO auditra és ismerje meg a weboldala hibáit és az organikus versenytársait.

SEO Szövegírás

A szövegírás a SEO egyik legfontosabb eszköze. A keresési igényt teljes mértékben kielégítő, jó minőségű, szerkezetű és mennyiségű, továbbá megfelelő kulcsszóra optimalizált szöveget írni csak olyan személy tud, aki átlátja az oldal tematikáját, organikus teljesítményét és elvégezte a kulcsszókutatást. Ezt a szolgáltatást ezért félve emelem ki, mert főként a havi SEO szolgáltatás keretében tudunk teljes értékű keresőre optimalizált szöveget írni.

Vannak viszont olyan esetek, amikor az ügyfélnek nincs szüksége teljes SEO szolgáltatásra, csak rendszeresen, minőségi tartalommal szeretne, minél több organikus forgalmat bezsebelni. A SEO szövegírás legfontosabb szabályait itt olvashatod el.

Havidíjas SEO szolgáltatás

Keresőoptimalizálással foglalkozni csak akkor van értelme, ha azt hosszú távon vállalja az ember és ez idő alatt rendelkezésére áll egy fejlesztő. Tisztességes és hozzáértő SEO szakértő ezért minimum 3-6 hónapra ad ajánlatot egy munkára.

Természetesen a havi szolgáltatás bármikor felmondható, de 1-2 hónapon belül senki se várjon látványos eredményt!

Már csak azért sem, mert a szolgáltatás első hónapjaiban az oldal technikai hibáit fogjuk javítani a fejlesztővel. Hangsúlyozom, White Hat SEO eredményről beszélek, tehát tisztességes SEO munkáról, ami később nem fog böntetést eredményezni.

Havidíjas SEO szolgáltatás tartalma:

A havi díjas SEO szolgáltatás tartalmát, mindig az ügyfél egyedi igényeihez mérve alakítom ki, a leendő ügyfeleknek szóló kérdőív válaszai alapján. Általában három csomagot javasolok az ügyfeleknek, amik árban és szolgáltatásban különböznek. A havidíjas SEO szolgáltatások a következőket tartalmazhatják:

Technikai SEO

Ezt a pontot az összes havidíjas csomag tartalmazza. SEO eredmény csak akkor érhető el, ha a weboldal technikailag rendben van, megfelelően indexelhető és minden tekintetben megfelel a keresőoptimalizálás alapvető technikai feltételeinek.

Kulcsszókutatás

Szintén egy nélkülözhetetlen pontja a SEO-nak. Tudnunk kell, hogy milyen kulcsszavakra kell optimalizálnunk az oldalakat. A kulcsszókutatás során meghatározzuk azokat a branded és non-branded kulcsszavakat, amikkel a legmagasabb organikus forgalmat érhetjük el. A kulcsszókutatás a SEO egy visszatérő eleme, mert nem csak induláskor, hanem minden új tartalom optimalizálásához kelleni fog.

On-Site optimalizáció

Az On-page optimalizáció a keresőoptimalizálás azon pontja, amikor a weboldal tartalmát a keresési szándékra és a megfelelő kulcsszavakra optimalizáljuk. A tartalomfejlesztés rengeteg elemre kiterjed, title, description, headingek és kép optimalizálás, de a belső és külső linkek és a UX is fontos szempont.

SEO Szövegírás

Ki más tudná a legjobban megírni a szöveget, mint az a SEO szakértő, aki alapból az oldal keresőoptimalizálását végzi. Ő az, aki ismeri az oldal felépítését, meglévő tartalmát, tematikáját és a legfontosabb kulcsszavait. Éppen ezért a SEO szolgáltatás keretében én fel szoktam ajánlani a szövegírást is, mert ha egy ember tart kézben mindent, akkor sokkal eredményesebb írások készülhetnek.

Linképítés

Az On-site optimalizáció mellett a másik legfontosabb SEO eszköz amivel eredményt lehet elérni az a linképítés. Ha az oldal technikailag már rendben, a tartalom kulcsszóra optimalizált, akkor egy dolog határozhatja még meg az oldalunk keresőbeli helyezését, a rá mutató linkek száma és minősége.

Local SEO

A legtöbb weboldal üzlettel, címmel rendelkező vállalkozás számára készül. Ahol van fizikai cím, szolgáltatási terület, ott van lehetőség a helyi keresésekre optimalizálni. Ha szeretne az üzletével például Google Mapson megjelenni, akkor foglalkozni kell a Google MyBusiness fiókkal és a local SEO-val.

Negyedéves SEO Audit

Ahhoz, hogy mérni tudjuk a SEO eredményeket, legalább negyedévente ajánlott egy teljes SEO auditot készíteni, amit igény esetén le is prezentálok. (Budapesten) Ilyenkor az elmúlt negyedév eredményeit vizsgáljuk a meghatározott KPI-ok alapján, és a versenytársak organikus jelenlétét is átnézzük.

Pozíció figyelés / Versenytárs figyelés

A kulcsszókutatás során közösen meghatározott kulcsszavak organikus teljesítményét folyamatosan monitorozzuk az erre meghatározott eszközben. A pozíciófigyelés az első kulcsszókutatás során kerül rögzítésre és alapját képezi a negyedéves auditoknak. A számunkra fontos branded és non-branded kulcsszavak követésével egyidőben a versenytársak pozícióját is folyamatosan követjük.

Kérjen havidíjas SEO szolgáltatást

Amennyiben komolyan gondolja keresőoptimalizálást, kérjen egyedi ajánlatot havidíjas, teljeskörű SEO szolgáltatásra. A weboldala vizsgálata után három csomagot fogok kidolgozni Önnek, amiből kiválaszthatja a legmegfelelőbbet.