×

Ingyenes PPC Audit

Kérd INGYENES Google Ads fiók auditunkat és mi átvizsgáljuk a hirdetési fiókod, feltárjuk az esetleges hibákat és javaslatokat teszünk a hatékonyabb kampányfuttatásra. Az alábbi űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Kattints a négyzetre:


** A form kitöltésével hozzájárulsz, hogy a megadott email címen marketing ajánlatunkkal megkeressünk.

Mire jó egy fiókaudit?

Akár magad kezeled a hirdetési fiókod, akár más csinálja neked, ha nem vagy online marketing szakértő, akkor nehéz megállapítanod, hogy jelenlegi beállításaid mennyire jók. Itt jövünk mi a képbe, és megmutatjuk neked milyen a fiókod állapota, mennyire használod ki a lehetőségeket és min lehetne még javítani, hogy ne follyon el a hirdetési büdzséd és a legoptimálisabban fussanak a kampányaid.

Az ingyenes PPC Audit tartalma

Google Analytics átvizsgálás

Egy sikeres kampányhoz elengedhetetlen a megfelelő analitika és konverziómérés. Átvizsgáljuk Google Analytics fiókodat és feltárjuk az esetleges hibákat, hiányosságokat.

Google Ads konfiguráció

Átvizsgáljuk a Google Ads fiókod alapvető technikai beállításait: fiók konfiguráció, konverziók, audiencek, fiók összekapcsolások.

Kampányok átvizsgálása

Átnézzük a futó kampányok beállításait, hirdetési szövegek, kulcsszavak és célzások, kizárások és a bővítmények használatát, végül javaslatokat teszünk.

* A hirdetési fiók és az analitika fiók vizsgálatához "view" hozzáférésre lesz szükségünk. Az auditokat érkezési sorrendben készítjük és fenntartjuk a jogot az elutasításra.

Kik vagyunk?

Magyarországi Online Marketing ügynökségünk évek óta keresőoptimalizálással és hirdetéskezeléssel foglalkozó, tapasztalt szakemberekből és sok-sok éves hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező marketing szakemberekből áll.

Gyakori kérdések az audittal kapcsolatban

  • Milyen gyorsan készül el az audit?

  • Ha tényleg ingyenes, miért éri ez meg nektek?

  • Van lehetőség az audit problémáit átbeszélni?

  • Facebook és TikTok hirdetési fiók auditot is csináltok?

Nézz körül SEO / PPC és Analitika ajánlataink között!

Havidíjas SEO és PPC ajánlatok Kis- és Középvállalkozások számára.

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS    HIRDETÉSKEZELÉS    ANALITIKA

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevélre feliratkozóknak heti rendszerességgel küldjük meg a legfrissebb SEO híreket, cikkeket és újdonságokat.