×

SEO hírek #2024 08. hét

Főoldal >  SEO hírek

Csentes Zoltán, SEO szakértő
Csentes Zoltán, SEO szakértő

Az elmúlt 20 évben az online marketing minden területén megfordultam, minden hárombetűs területet kipróbáltam, végül a keresőoptimalizálás és webanalitika szakértője lettem.

Utolsó figyelmeztetés! - Péntektől kötelező a Consent Mode!

Utolsó figyelmeztetés! - Péntektől kötelező a Consent Mode!


Ha a jövőben szeretnél Google Ads-ben hirdetni és modern adatvezérelt megoldásokat használni, akkor kötelező beállítani a Google Consent Mode-ot. Erről bővebben itt írtam.

Nagyon gyorsan kérdezz rá a PPC kampánykezelődre, hogy ezt megcsinálta-e, mert ha nem, akkor bukod a remarketing listád és ezzel a kampányaid sikerességét és csak pénzt fogsz égetni!

A Google 60 millió dollárt fizet évente a Reddit tartalmakért

A Google és a Reddit egy megállapodást kötött, amely lehetővé teszi a Google számára, hogy valós időben hozzáférjen a Reddit összes tartalmához. Ez a megállapodás növeli a Reddit tartalmak láthatóságát a Google különböző termékeiben, és lehetővé teszi a nyelvi modellek fejlesztését az emberi beszélgetések és írásmódok jobb megértésére.

A megállapodás értelmében a Reddit hozzáférést kap a Google Vertex AI platformjához, hogy javítsa a keresési élményt és új képességeket fejlesszen ki. Mindezért a Reddit évi 60 millió dollárt fog kapni.

AI-alapú képgenerálás a Performance Max kampányokban

A Google bejelentette, hogy mindenki számára elérhetővé tette az AI-alapú képgeneráló eszközeit a Performance Max kampányokban. Ezek az eszközök automatikusan generálnak és szerkesztenek képi anyagokat, így javítva a hirdetési kampányok hatékonyságát.

Az Ad Strength mutató frissítése révén a hirdetők több információt kapnak hirdetési anyagaik mennyiségéről és minőségéről. A változásokkal a Google célja, hogy támogassa a kreatív anyagok sokszínűségét, ezzel javítva a hirdetési kampányok teljesítményét.

Szólj hozzá:

Korábbi hírek:

Nézz körül SEO / PPC és Analitika ajánlataink között!

Havidíjas SEO és PPC ajánlatok Kis- és Középvállalkozások számára.

HAVIDÍJAS SEO AJÁNLATOK    PPC AJÁNLATOK    GA4 ANALITIKA BEÁLLÍTÁS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevélre feliratkozóknak heti rendszerességgel küldjük meg a legfrissebb SEO híreket, cikkeket és újdonságokat.