×

Google Ads, Facebook és TikTok hirdetéskezelés (PPC)

  • Google Partner csapat, tapasztalt szakemberekkel biztosítja a kampányok hatékonyságát.
  • A legújabb adatvezérelt módszerekkel és analitikai háttérrel dolgozunk.
  • Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk Google Ads, FB és TikTok hirdetések kezelésében.
  • Teljeskörű havi riportolással munkánk transzparens és nyomonkövethető.
  • Kérj Ingyen auditot

Főoldal > Hirdetéskezelés

120.000 Forint ajándék kupon az első Google Ads fiókjához!

Amennyiben céged még nem hirdetett a Google felületein, jó hírünk van: a Google új hirdetési fiók létrehozása és 120.000 Ft elköltése esetén 120.000 Ft összegű Google Ads-jóváírással ajándékoz meg! Konzultálj szakértőnkkel és ne hagyd ki ezt a lehetőséget!*

A Google Ads hirdetések remek lehetőséget nyújtanak a vállalkozásoknak, hogy kitűnjenek az online térben és eljussanak a megfelelő célközönségükhöz. Azonban a Google Ads kampányok tervezése és kezelése bonyolult folyamat, és számos tényezőt kell figyelembe venni a hatékony és eredményes kampányok eléréséhez. Ebben segítünk mi, a Google Ads és Facebook hirdetéskezelés (PPC) szolgáltatásunkkal!

Tapasztalt szakembereink hatékony kampányokat hoznak létre, optimalizálják a hirdetéseket és javítják a konverziós arányt, hogy ügyfeleink a lehető legjobb eredményeket érjék el a hirdetési költségvetésükön.

Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes. A pontos felhasználási feltétlekért kérjük konzultálj PPC szakértőnkkel!

PPC ajánlatkérés
120.000 Ft Google Ads hirdetési jóváírás

PPC vagy SEO?

A legjobb megoldás ha a PPC és SEO együtt alkotja egy vállalkozás SEM jelenlétét. Ha nem tudod eldönteni melyikre van szükséged, olvasd el a Mi a különbség SEO és PPC között? című cikkünket:

SEO vagy PPC?

Mi a Google Ads?

A Google Ads egy online hirdetési platform, amelyet a Google nyújt a hirdetők számára. Segítségével a hirdetők keresési hálózatán és partnerein tudnak hirdetéseket megjeleníteni, amikor releváns kulcsszavakra keresnek az interneten.

Az online hirdetők beállíthatják a kampányok céljait, költségvetését, és testre szabhatják a hirdetések megjelenítését, például a hirdetési helyeket, a célközönséget, az érdeklődési köröket és a hirdetési formátumokat.

Google találati lista SERP: fent a Google Ads hirdetések, alatta organikus találat

felül a Google Ads hirdetések, alatta az organikus találat


CPC kampányok esetében a hirdetők csak akkor fizetnek a Google rendszerében, ha a felhasználók rákattintanak a hirdetésekre, amelyek általában a keresési eredmények felett vagy mellett jelennek meg. A Google Ads segíti az online hirdetőket abban, hogy megtalálják a megfelelő célközönséget, növeljék a látogatottságot és a konverziókat, valamint hatékonyabban felhasználják a hirdetési költségvetést.

Kinek érdemes hirdetni a Google keresőben?

Ha egy vállalkozás online jelenlétének növelésére törekszik, akkor érdemes lehet a Google keresőjében hirdetni. A Google hirdetési platformján keresztül célzott hirdetések készíthetők azoknak a felhasználóknak, akik aktívan keresik az adott termékeket vagy szolgáltatásokat.

Ez lehetőséget nyújt az ügyfélbázis bővítésére, az értékesítés növelésére és a profit maximalizálására. Ha vállalkozásának fontosak a felsorolt célok, akkor érdemes lehet elgondolkodni a Google keresőjében történő hirdetésen.

Miért pont ezen a hirdetési platformban hirdessünk?

Több ok is szól amellett, hogy miért javasolt a Google hirdetési platformján hirdetni:

Nagy elérés

A Google keresőjét naponta milliárdok használják, így tökéletesen alkalmas az online jelenlét bővítésérre és a potenciális ügyfélkör szélesítésére.

Célzott hirdetések

A célzási lehetőségeknek köszönhetően csak azoknak a felhasználóknak jelennek meg hirdetéseink, akik érdeklődnek az adott termékek vagy szolgáltatások iránt.

Rugalmas hirdetési stratégia

A Google platformja lehetővé teszi a hirdetési stratégia testreszabását és az ügyfélre szabott kampányok létrehozását.

Követés és elemzés

Az analitika és Ads összekötésével lehetőségünk van az eredmények nyomon követésére és elemzésére, így adatok alapján hozhatunk döntéseket.

Változatos hirdetési formátumok

A Google Ads széles körű hirdetési formátumokat biztosít, így minden hirdető megtalálja a számára legoptimálisabb megjelenési lehetőséget.

Versenyképes árak

A Google Ads árai mindig az aktuális környezettől függnek és ez lehetőséget biztosít még a legkisebb cégek számára is az online megjelenésre.

Hogyan működik a Google Ads, mit jelent az aukciós rendszer?

Az Ads egy online hirdetési platform, amely lehetővé teszi, hogy a cégek hirdessenek a Google keresőjében és a hálózatában található egyéb weboldalakon. A hirdetések megjelenése egy aukciós rendszeren keresztül történik. Olvassa el hogyan működik a Google Ads.

Az aukciós rendszer működése egyszerű: a hirdetők versenyeznek a kulcsszavakért, amelyekkel szeretnék megjeleníteni a hirdetéseiket. A licit árán túl, a Google figyelembe veszi a relevanciáját és a kattintási arányt is a hirdetések megjelenítésekor. Ha egy hirdető olyan kulcsszavakra licitál, amikre kisebb a verseny, és a hirdetése relevánsabb és magasabb kattintási aránnyal rendelkezik, akkor nagyobb esélye van arra, hogy a hirdetése megjelenjen.

A hirdetők testreszabhatják a célcsoportjukat, az időzítést és a költségvetésüket a hirdetési kampányokban. A hirdetések megjelenéséért csak akkor kell fizetni, ha valaki valóban interakcióba lép a hirdetéssel, azaz rákattint, az oldalra látogat vagy vásárol valamit.

Mi a minőségi mutató?

A Quality Score (minőségi mutató) fontos szerepet játszik a Google Ads aukciós rendszerében, mivel az egyik legfontosabb elem ami meghatározza, hogy az adott hirdetés milyen pozícióban jelenik meg a Google keresőjében és más webhelyeken.

A mutató értéke 1-től 10-ig terjed, és három tényező alapján határozzák meg: a kulcsszó relevanciája, a hirdetés minősége és a céloldal minősége.

A kulcsszó relevanciája azt jelzi, hogy mennyire illeszkedik a kulcsszó az adott hirdetéshez, a hirdetés minősége azt mutatja meg, hogy mennyire vonzó és releváns az adott hirdetés a felhasználók számára, míg a céloldal minősége azt jelzi, hogy mennyire hasznos és releváns az oldal a felhasználók számára, akik a hirdetésre kattintanak.

Magas minőségi mutatóval rendelkező hirdetések esélyesebbek arra, hogy jobb helyen jelenjenek meg, mint azok, amelyeknek alacsonyabb a minőségi mutatója. A Quality Score segíti a hirdetőket abban, hogy hatékonyabb és eredményesebb hirdetési kampányokat hozzanak létre.

Google hirdetés árak - mennyibe kerül hirdetni?

Sajnos általános választ erre a kérdésre nem lehet adni, mivel az árak rengeteg tényezőtől függnek. A hirdetés ára például függ a kiválasztott kulcsszavaktól, a beállított célzásoktól, a hirdetés típusától, vagy éppen attól, hogy milyen erős a verseny az adott iparágban.

Az árazás alapvetően úgy működik, hogy a hirdetők kiválasztják a kulcsszavakat és beállítják a hirdetési költségvetésüket, majd a Google aztán az adott kulcsszavakra licitáló hirdetők között osztja szét a hirdetési helyeket.

Az árakat általában az átkattintásonkénti költség (CPC), vagy ezer megjelenésre eső költség (CPM) szerint számolhatjuk ki. Fontos tudni, hogy a versenyhelyzet, a kereslet-kínálat változásai miatt az árak folyamatosan változnak. Az árazásról és költségkeretekről bővebben itt olvashat.

Hol jelenhetünk meg hirdetéssel?

A Google Ads hirdetések számos helyen megjelenhetnek: a Google keresőben, a Google Display Hálózatán, valamint a YouTube-on és más keresőmotorokon és webhelyeken is.

Google keresőben

Hirdetésünk a keresés eredményoldalán jelenik meg. A hirdetők megjelenhetnek SERP felső vagy alsó pozícióiban, és megjelenhetnek mobil- és asztali eszközökön egyaránt.

Google Display Hálózat

A Google Display Hálózat lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy szöveges, képes vagy videós hirdetéseket jelenítsenek meg a Google partnerek weboldalain.

YouTube

Lehetőségünk van a YouTube-on is megjelenni fizetett hirdetéssel a videók előtt, közben és után. Ezen belül is többfajta megjelenési tipust választhatunk.

Milyen célzási lehetőségek vannak?

A Google Ads lehetőséget biztosít számos célzási lehetőségre, amelyek segítségével a hirdetők hatékonyabban tudják célba juttatni a hirdetéseiket az érdeklődők számára. A célzási opciók közé tartoznak a keresési kulcsszavak, az érdeklődési körök, a demográfiai adatok, a helyszín és az eszközök.

Kulcsszavas célzás

Megjelenhetünk azoknak, akik olyan kulcsszavakat használnak a Google keresőjében, amelyek kapcsolódnak a termékünkkel vagy szolgáltatásunkkal.

Érdeklődési kör

Azokat tudjuk célozni, akik korábban érdeklődést mutattak az adott témakör iránt, például keresgéltek az interneten vagy kattintottak korábbi hirdetésekre.

Demográfiai célzás

Lehetőségünk van bizonyos demográfiai jellemzőket megcélozni, például korcsoport, nem, foglalkozás, életmód, kulturális háttér vagy éppen jövedelem.

Helyszín alapú célzás

Hirdetésünk azoknak fog megjelenni akik bizonyos helyeken élnek vagy tartózkodnak, például városokban, országokban vagy akár konkrét helyszíneken.

Eszköz alapú célzás

Hirdetéseinket bizonyos eszközökre korlátozhatjuk, például okostelefonokat, tableteket, asztali számítógépeket, vagy akár okosórát használókra.

Remarketing

A hirdetők célzhatnak azokra a felhasználókra, akik már korábban jártak a weboldalán, vagy interakcióba léptek a hirdetésével, pl látták vagy kattintották.

Mit jelenet a remarketing kampány?

A remarketing kampány a Google Ads egyik célzási lehetősége, amely lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy olyan felhasználók számára jelenítsenek meg hirdetéseket, akik korábban már látogatták az adott weboldalt vagy alkalmazást.

A remarketing célzás lényege, hogy a hirdetések újbóli megjelenítésével emlékeztetik a látogatókat az adott termékre vagy szolgáltatásra, és növelik az esélyt arra, hogy visszatérjenek az oldalra és végezzenek vásárlást.

A remarketing kampányok többféle lehetőséget kínálnak a célzás finomhangolására, például az oldalak vagy termékek alapján történő célzásra, valamint a vásárlás folyamatának különböző szakaszaiban található felhasználók célozására.

Ez a célzás lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy hatékonyabban és eredményesebben érjék el a célközönséget, növeljék az oldal látogatottságát, valamint növeljék a konverziós arányt.

Hogyan épül fel egy Google kampány?

Egy Google Ads kampány indítása általában az alábbi lépésekből áll:

1. Célkitűzések meghatározása

Az első lépés a kampány céljának meghatározása, például az eladások, a webhely forgalmának növelése vagy az ügyfélkör bővítése.

2. Kulcsszókutatás és kiválasztás

A megfelelő kulcsszavak megtalálása és kiválasztása kulcsfontosságú a hatékony kampány elindításához. A kulcsszókutató eszközök segítségével a keresőszavakat lehet kutatni, és kiválasztani a releváns és hatékony kulcsszavakat.

3. Kampány létrehozása

Ebben a lépésben a kampányokat hozunk létre a Google Ads felületén, és kiválasztjuk a megfelelő beállításokat, mint például a célzás, a költségvetés, a keresőhálózati és/vagy Display Hálózati kampány típusok.

4. Hirdetések létrehozása

A hirdetéseknek vonzónak és relevánsnak kell lenniük, hogy vonzóak legyenek a felhasználók számára. A hirdetés szövegének és a vizuális elemeknek is figyelembe kell venniük a kampány céljait és a kulcsszavakat.

5. Csoportok készítése

A kulcsszavak alapján hirdetéscsoportokat lehet létrehozni, és azon belül készíteni az egyes hirdetéseket.

6. Kattintások maximalizálása

A kulcsszavakhoz és hirdetésekhez kapcsolódó licitstratégiákat lehet beállítani a kampányban a kattintások maximalizálásához és az eredmények optimalizálásához.

Tesztelés és optimalizálás

A kampány eredményességének optimalizálása érdekében a hirdetések hatékonyságát és az általuk generált konverziókat folyamatosan figyelni kell. Tesztelni és finomhangolni kell a hirdetéseket, a kulcsszavakat és a beállításokat annak érdekében, hogy a kampány a lehető legjobb eredményt hozza.

Hogyan mérhetjük a kampányok eredményeit?

A Google Ads lehetőséget biztosít a kampányok eredményeinek mérésére és elemzésére. Az első és legfontosabb lépés a konverziók követése és rögzítése a fiókban. A kattintások, az elérési mutatók és a konverziós arányok nyomon követése alapvető fontosságú annak megértéséhez, hogy mennyire hatékonyak a kampányok.

A kampányok követésének és elemzésének egyik legfontosabb mérése a konverziós követés. Ez azt jelenti, hogy a látogatók végrehajtanak valamilyen tevékenységet a webhelyen, mint például vásárlás vagy feliratkozás. A konverziós követés segít megérteni, hogy a kampányok milyen hatással vannak az üzleti célokra, és lehetővé teszi az optimalizálást.

A Google Ads kampányok elemzése során az adatokat további szinteken is érdemes elemezni, például a kulcsszavak, az hirdetési csoportok és a hirdetések szintjén. Ez lehetővé teszi az optimalizálást az alacsony hatékonyságú kulcsszavak és hirdetések eltávolításával, valamint a hatékonyabb kulcsszóstratégiák és hirdetési csoportok létrehozásával.

Akikkel már dolgoztunk

Rólunk mondták


Gyakori kérdések hirdetéskezeléssel kapcsolatban

  • Mennyibe kerül a hirdetéskezelés?

  • TikTok-on is hirdethetek?

  • Kapok visszajelzést az eredményekről?